Örökbefogadtam egy kutyát

Na jó nem is az, de egy halálfalóról kapta a nevét( most a Harry Potterre gondolok és nem egy haláli fa lóra).

Amióta kirepültem a fészekből, szerettem volna egy szőrös gombócot, aki sipítozva körbetáncol minden egyes nap, amikor este hazaesek a munkából. Para vágyaink vannak nem? A nyafogó gombóc keresés nem egyszerű feladat, hát még az elhatározás. Jól át kell gondolni.

Nagy felelősség, mert a sipítozó tangónk után én minden egyes nap(este és reggel 2-2 alkalommal) leviszem és körbe parádéztatom a környéken.

Megmutatjuk mindenkinek ki itt a császár a kerületbe. Becsicskítunk minden nagyit meg a fehér kicsi... nem jut eszembe a faj neve , de úgy néz ki mint egy mérges felhő...kuytáját!Majd miután meggyaláztuk az összes autót, fát, lépcsőház ajtót, kukát, óvatlan óvodást az utcában, akkor felmegyünk és megvacsorázik a prémium/skinny/sensitive kajájából, mert csak attól nem festi át a budai utcákat(meg a szőnyegeinket) és ez csak a jéghegy csúcsa.

De ! Ha szomorú vagyok megvigasztal. Ha kimegyek a szobából keres, hogy hol vagyok. Ha elmegyek, szomorú( már ha észrevette mert van hogy nagyon játszik).

Ha hívom mindig visszajön( kivéve ha az ellenkező irányban kaja vagy játék vagy egy másik kutya van). Kifogyhatatlan szeretettel töltött kócos pamacs. Akinek minden nem kurva drága kuyta kajától vad hasmenése lesz. De egy enni aló prücsök!

A menhelyen azt mondták, a környékükön kóborolt és valószínüleg elüthette egy autó, mert sok sebe volt. A Fidó Bácsi Alapítvány menhelyéről fogadtuk örökbe. Először a Futrinka tacskó fajtamentőket nézegettük de volt a facebookjukon egy poszt hogy a Fidó bácsisoktól atvettek egy kuytát mert náluk már telt ház volt ( ez 90 kutyát jelent), ami para.Szóval körbenéztünk és itt megláttam, az akkor meg ECETKE néven futó, Igort.

Az első kontaktunk az volt, hogy belenyalt az orromba. Akkor tudtam, hogy őt az igazi!Ez a kép a menhelyről hazafelé az autóban készült. A vak is láthatja, hogy szerelem volt első látásra. Az első napokat végig aludta, a már előkészített meleg és puha helyén az új tesójával, Pereccel.

Azóta sok kalandban volt részünk. Együtt voltunk kirándulni, együtt járunk dolgozni és a kutyasuliban is együtt buktunk meg.

Még sok király programra szeretném elvinni ezt a pótolhatatlan kis hülyét.

  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Design for Life.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now