5 legfantasztikusabb illóolaj

Próbálkozom erősen, hogy kevesebb szemetet termeljek. Ennek az egyik vonatkozása, hogy igyekszem nem vérszemet kapni, ha új kozmetikumot látok valahol. Illetve nem árt multifunkcionális termékeket összevadászni. Ilyen akcióban nagyon jó harcosok az olajok és most sok vadászat és gyakorlás után megszültem a TOP 5 kedvenc olajok listámat.
Argán olaj

Étrendkiegészítőként is lehet fogyasztani, de én csak fürödnék benne ha lehetne. Vagy egy bábot hoznék létre belőle magam köré és tavasszal bújnék csak elő belőle. Varázslatosan puha lesz tőle a hajad, a bőröd. Serkenti a hajnövekedést, gyulladáscsökkentőhatású, jó az ekcémára is.

Előtte kókuszolajat használtam a hajamra, de annak, ezzel ellentétben, az állaga nehéz és emiatt kellemetlen érzés volt befésülni a hajba.


Tea-motherf🌸cking-fa olaj

Mit szépítsük? Azt hitted, ha már nem vagy tizenéves nem lesznek pattanásaid? Hát, had vessek véget a szép ábárndoknak, k🌸rvára lesznek ! De e rút világban egy barátod akad, és az a teafa olaja. Persze nem szabad ész nélkül kenegetni meg sokat használni. Én egy pöttyöt teszek este a problémás huplikra, vigyázzva hogy a szemembe lehetőleg ne nyúljak. Ha bölcsen bánsz vele, jó szolgálatot tesz. (írás közben rajtam van a kapucnim és kezdek átmenni ilyen bölcs öreg csuhás vibe-ba)Eukaliptusz és Citromfű

Ezt a kettőt egybevontam, bevallom nem tudok sokat elmondani róluk. Asszem antibakteriálisak mindketten (...éééés az év bloggere díjjat Buborekk.com kapja , mert "asszem antibakteriálisak mindketten") DE ! fűrdővízbe keverve egy marék fürdősóval, vagy párnára csepegtetve a tökéletes relax-spa-kényezetető-hétvége illatuk van , próbáld ki egy nehéz( vagy könnyű) nap végén. A citromfű az örök kedvenc, van hogy parfüm helyett használom, vagy a jóga matracomra csepegtetem ( IGEN JÓGÁZOOOOK! nagyon büszke vagyok magamra).

📷


Levendula

Egyszer megpróbáltam a limonádémba rakni. Ne rakd a limonádédba!

De az elöbbi kombóhoz hozzácsaphatod bátran, plusz a szekrények hőse! Lisztbogár és moly támadások visszaszorítására kiváló. Egy kis textilre csepegtess belőle és tedd a problémás szekrénybe  (miután kipucoltad a betolakodókat), nem lesz kedvük újra beköltözni.

  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Design for Life.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now