Blogot indítani?

Stádium Félelem

Mi van ha egy kupac langyos fos vagyok?

Mi van ha nem is tudok írni? Mi van ha nem is vagyok vicces? Mi van ha elítélnek az emberek? Mi van ha megutálnak a barátaim, mert a blogom olvasása után rájönnek, hogy egész eddig tettetem, hogy értelmes vagyok?
Sok rémisztő kérdés merült fel, de az is felmerült, hogy mióta elkezdtem játszani a blogolás gondolatával, minden napnak lett valami célja. Meg az is tökre megnyugtató, hogy az egy jóóó darabig csak anyám ( Szia Anya!) és a közeli barátaim fogják olvasni ...remélhetőleg fogják.(HALIIIIII!)


Research

Hogy a vérbe csinálják ezt?

Na, most, hogy átnyomtam a seggemet ezeken az önbizalom szipolyozó kérdéseken elkezdődhet az igazi munka.

Blogger podcastokkal és „hogyan blogolj”-bloggerek blogjaival kelek és fekszem és rá kellett jönnöm hogy ez is egy munka basszus. Időt és energiát kell viszonylag rendszeresen belefektetni, de nekem már van egy munkám, ami heti 5x9(jó esetben) órát lefoglal. Hogy a vérbe csinálják ezt azok, akiknek gyerekei vagy több állásuk van? ­­(Igen a nyelvezet ilyen lesz: „hogy a vérbe”, „basszus” )


Content gyáros

Írjatok csúnya kommenteket!

Ma van az első igazi őszi nap. 10 fok van kint, 8:45 és 10 perc múlva el kell indulnom dolgozni. Ezt csak azért osztom meg/ kapom szét az illúziót( már ha volt ilyenről szó), mert  a 2. Fázisban tanultak alapján 6-7 poszt-tal kéne indulnia egy egészséges blognak. Ez az első alkalom, hogy leültem „zongorázni” a gép elé. Ha a 7 poszt megírását ősszel nem tudom véghez vinni, ha az után indul a blogom, hogy már látott havat kis országunk, akkor szépen kérlek, írjatok csúnyákat nekem kommentben!

Sok sikert nekem !
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Design for Life.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now