Barcelona vegán, anya-lánya nyaralás

Updated: Nov 23, 2018

Jaj igen tudom cukik vagyunk. Együtt mentünk csajos nyaralásra és csak naponta 2x akartuk megölni egymást. Idilli!Noh de, a cicaharcainkat leszámítva, kifejezetten mérsékelten vállalható nyaralást csaptunk.

Egy csinos kis hostelben laktunk. Anya nem élte, de viszonylag hamar feladta az úrinő szerepet és a második nap már a bárban mulatott a "fiatalokkal"(ezek nem az én szavaim). Összesen 4 napot voltunk, kiemeltem nektek a kedvenc részleteimet belőle:Legjobb vegán kaják

  • Padrón paprika ! Zöld, sós, pirított bigyók, isteni finom. Mondjuk egy egyik véletlenül(!) csípős volt és az egy halálközeli élmény volt. Nem csípett, hanem FÁJT és zsibbadt! De amúgy fini, próbáld ki.

  • patatas bravas : sültkrumpli kb, DE DE DE ez nem az az Aro-s mirelit sültkrumpli, amit a büfés a teszkó gazdaságos olajban 2 napja megrottyantott, aztán ma meg rámikróz még neked egyet!!!

  • paradicsomos kenyér cuccli : már nincs kedvem megkeresni a spanyol nevét... ám így legalább érthető. Olivaolaj, k🌸rva finom paradicsom és k🌸rva finom kenyér . MI KELL MÉÉÉG ???

  • Cava : spanyol pezsgő... ennyi

  • Sangría: gondolom nem kell magyarázni

Ez volt a menüm kb minden nap meg egy valag olivabogyó #nórigretsz!


Legjobb programok


hopp on hopp off: Tudom, hogy ez ilyen trash, ciki dolog. Tisztában vagyok vele, hogy nem menő. Az instacelebek nem fognak ilyeneken pózolni, de amikor fáradt vagy és tele a hasad olivabogyóval, akkor tök fasza hogy valaki körbefuvaroz a szép helyeken és még mondd is róluk egy-két jó szót. Éjszakai Gaudí túra: A Casa Mílá, azaz a Míláék sufnija, esti túrákat is tart. Túrákat, amiknek a vége lightshow és pezsgő. Ismét felteszem a kérdést, MI KELL MÉÉÉG???

Beach ... nem kell túlragozni, gyönyörű.Gótikus negyed : Csak kavarogtunk össze-vissza templomok meg piacok között, de nagy élmény volt. Sikátorokkal és kedves boltokkal van tele. Nagyon tetszett. Güel Park: Gaudí lakóparknak építette eredetileg, ahol az akkori instacelebek élhettek volna, csak sajnos annyira nem lájkolták a népek így átalakították közparkká( ezt így kell írni?... mindegy). Van egy ingyenesen letölthető appjuk, ami indegenvezet téged, nagyon hasznos kis cucc! Csodaszép a park fizetős része is ( itt vannak az épületek) de a növények által uralt, ingyenes fele szintén lélegzetelállító panorámával rendelkezik ( jaj ez a mondat nagyon karakteridegen ).


  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Design for Life.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now